Restaurace a hotel Nová Myslivna chce svým návštěvníkům nabídnout něco nového, co se zde ještě nekonalo. Po několika úspěšných akcích, které zde v minulém roce proběhly, je připraveno překvapení na začátek letošního roku.
Co je více tradiční než klasická česká zabíjačka, vůně ovárku, jitrniček nebo zabíjačkového gulášek? Můžeme sice polemizovat o "dietních kvalitách" zabíjačkových pochoutek a mnohý nutriční specialista by měl k jitrnicím či tlačence výhrady, ale tyto speciality patří roky neodmyslitelně na český stůl, a to nejen na vesnici, ale i ve městech.
A co vás tedy v sobotu 23. ledna od dopoledních hodin na Nové Myslivně čeká?
ZABÍJAČKOVÉ HODY
Od 11,00 hod. vám naši šikovní řezníci nabídnou, na terase Nové Myslivny, pravou Českou zabíjačku,kde můžete ochutnat krvavou polévku (prdelačku) s kroupami, tlačenku, jitrnice, jelita, škvarky, sádlo, prejt, zabíjačkový guláš. Pivo Ferdinand bude připraveno k zapití všech tradičních zabíjačkových dobrot, a také si můžete v restauraci objednat i něco ostřejšího na zahřátí. Vytopený klub Hubert bude připraven, abyste se mohli schovat před nepřízní zimního mrazivého počasí do tepla.
POZOR ZABÍJAČKOVÝ PLES - ZRUŠEN!
Na Nové Myslivně se na vás těší.