Knihkupectví Daniela srdečně zve na autogramiádu i malé občerstvení.
Najdete ho na adrese: Masarykovo náměstí 100, Benešov, tel. 317 729 283, www.knihkupectví-daniela.cz
Kdo je Láďa Hruška?
Láďa Hruška, vlastním jménem Ladislav Hruška je český televizní reportér, který je známý také jako propagátor pokrmů zhotovených z levných surovin.
Původním vzděláním je učitel se zaměřením na chemii a biologii. Už během studií na pedagogické fakultě získával první zkušenosti jako redaktor v regionálním tisku. Po absolutoriu se rozhodl alespoň chvíli své zaměření uplatnit ve škole a dva roky vyučoval na škole v Městci Králové. V roce 1998 zaměstnání učitele opustil a přijal pozici reportéra v Nymburském deníku. V dalších letech postupně pracoval pro Český rozhlas a Frekvenci a od roku 2007 pro TV Prima.
V roce 2012 nastoupil do TV Nova, kde se přes pozici terénního zpravodaje dostal k funkci „potravinového inspektora“. Z toho na pokyn vedení televize časem vznikl kulinářský experimentátor, který přímo v rámci zpravodajství zkoušel vařit z levných receptů, které na jeho výzvu začali do televize posílat diváci. Hruška tyto recepty z levných surovin, někdy i považovaných za potravinový odpad (kůže apod.), propagoval jako „levné a chutné“. Prakticky okamžitě za to začal být kritizován celou řadou dietologů a lékařů.
V únoru 2015 podal na Nově výpověď. Od května 2015 pracuje na webu Extra.cz, pro který natáčí videoblog o vaření